Web Analytics Made Easy - Statcounter

ابوالفضل فلاح با اشاره به عرضه املاک شهرداری تهران در بورس کالا گفت: 2 ملک در بورس عرضه می شود که هم مردم و هم پیمانکاران شهری می توانند خریداری کنند؛ درآمد آن صرف اجرای پروژه های عمرانی می شود؛ به دستور شهردار همه خانه های سازمانی باید به نفع مردم فروخته شده و برای توسعه شهر استفاده شود.

ابوالفضل فلاح معاون مالی و اقتصاد شهری شهرداری تهران در گفت وگو با خبرنگار گروه اجتماعی خبرگزاری برنا درباره فرآیند عرضه املاک شهرداری تهران در بورس کالا اظهار داشت: از روز ۸ شهریور عرضه این املاک در بورس کالا نهایی شد؛ اقدامات لازم را هم برای این کار انجام دادیم؛ با 2 عرضه ملک کار خود را آغاز کردیم و قرار است به صورت مستمر این فرایند ادامه پیدا کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: عرضه املاک شهرداری تهران در بورس کالا تفاوت اساسی با روش های گذشته دارد؛ در بورس کالا صرفاً برای فروش ملک، عرضه صورت می گرفت اما در شرایط کنونی هم افراد می توانند املاک را خریداری کنند و هم پیمانکار می تواند طلب های تادیه خود را تسویه کنند که این تسویه با بدهی پیمانکاران برای اولین بار است که در شهرداری تهران عملیاتی می شود.

معاون مالی و اقتصاد شهری شهرداری تهران درباره نحوه نظارت بر عرضه این املاک در بورس کالا خاطرنشان کرد: اجرا کننده فرایند حراج شخص سوم است؛ شخص سوم هم غیر شهرداری تهران است؛ در حقیقت بورس کالا مرجع این کار است؛ در بورس کالا نظارت سه قوه، نظارت شرعی و نظارت دستگاه‌های مختلف وجود دارد و هیچ شائبه ای نیست. ۲۳ شهریور روز عرضه این دو ملک شهرداری تهران در بورس کالاست و به هر دلیلی اگر این عرضه به قیمت نرسید این کار تا ۷ روز ادامه پیدا می‌کند؛ البته بعد از هفت روز هم به لحاظ قانونی این کار می تواند ادامه پیدا کند.

فلاح درباره جزئیات پرداخت قیمت املاک گفت: قیمت ملک توسط کارشناسان رسمی قیمت گذاری شده و فرآیند آن در بورس کالا پذیرفته شده است؛ در روز عرضه هر کسی که قیمت را بپذیرد و حتی بالاتر پیشنهاد دهد برنده بوده و احتمال خرید بیشتری پیدا می کند؛ برنده باید در قسط اول ۱۰ درصد را به صورت نقدی پرداخت کند؛ 3 قسط 30 درصد هم وجود دارد که جمعا 100 درصد قیمت ملک پرداخت می شود؛ البته باید فرآیند تسویه در یک هفته انجام شود؛ بعد از تسویه، ملک ظرف یک ماه تحویل داده می‌شود و ۴۵ روز بعد از آن هم سند صادر می شود.

وی افزود: خیلی از املاکی که در سنوات گذشته به پیمانکار داده شده و یا فروخته شده مشکل قضایی دارد؛ یا سند صادر نشده و یا معارض دارد اما در طرح فعلی عرضه ملک در بورس کالا ضمانت اجرایی به نام بورس کالا وجود دارد.

معاون مالی و اقتصاد شهری شهرداری تهران درباره نحوه فروش این املاک به پیمانکاران تصریح کرد: در روش تادیه بدهی پیمانکار در عرضه املاک شهرداری در بورس کالا هم بعد از خریداری ملک توسط پیمانکار، ملک ظرف یک ماه تحویل شده و ۴۵ روز بعد از آن سند صادر می‌شود.

وی افزود: دیگر در شهرداری تهران حراجی و مزایده در گوشی نداریم؛ ملک خوب و ملک بد نداریم؛ همه پیمانکاران طلب کار که در ۲۲ منطقه شهرداری تهران کار عمرانی کرده‌اند می‌توانند بدون هیچ گونه مشکلی برای تادیه بدهی در فرایند عرضه املاک شهرداری تهران در بورس کالا حضور پیدا کنند؛ فعلا املاکی که در اختیار داریم 2 ملک است و این فرآیند به صورت مستمر ادامه پیدا می کند.

فلاح گفت: فعلاً 2 ملک را در بورس کالا عرضه کردیم؛ از محل فروش این املاک تسویه بدهکاران محقق می شود؛ شرایط عرضه در بورس کالا برای اولین بار بوده و رفت و آمد زیادی صورت گرفته تا این شرایط آماده شود؛ ۲۰ روز است که با بخش حقوقی بورس ارتباط و جلسات مستمر داشتیم تا اولین عرضه در بورس کالا با شرایط بورس هماهنگ شود.

معاون مالی و اقتصاد شهری شهرداری تهران درباره تعداد املاک آماده عرضه در هفته های بعد گفت: ۱۹ ملک آماده عرضه در بورس کالا است و هر هفته این عرضه مستمر صورت می گیرد؛ در این عرضه ها زمین، ملک مسکونی و تجاری داریم و تا پایان سال این کار ادامه پیدا می کند.

وی افزود: چند پروژه مشارکتی در تهران داریم که تعداد قابل توجهی از واحدهای تجاری و اداری آن آماده عرضه در بورس کالاست؛ آماده هستیم که در هر هفته ۸ واحد را به مدت یک سال به صورت مستمر در بورس کالا عرضه کنیم؛ به دنبال استفاده از دارایی های منجمد در شهرداری تهران هستیم درآمد آن را برای عملیاتی کردن پروژه‌های مختلف مانند هفته‌های خدمت که اخیرا شهردار تهران اعلام کرد استفاده کنیم.  

فلاح گفت: از محل عرضه و فروش اماک شهرداری تهران در بورس کالا بلکه به دنبال خدمت بیشتر به مردم تهران هستیم؛ پیش بینی ما استقبال مردم و پیمانکاران در عرضه املاک شهرداری در بورس کالاست؛ خیلی از پیمانکاران برای حضور در این عرضه کد بورسی گرفته اند و چون روش قابل اعتمادی برای پیمانکاران است استقبال خوبی کرده اند.  

وی خاطرنشان کرد: ملک به ملک در بورس کالا عرضه می شود؛ اطلاعیه عرضه املاک شهرداری تهران در بورس کالا از ۸ شهریور اعلام شده و همه افراد حقیقی و حقوقی قابلیت خرید دارند؛ آدرس تمام ملک ها مشخص است و مردم می توانند از املاک بازدید کنند.

معاون مالی و اقتصاد شهری شهرداری تهران درباره احتمال خرید املاک از سوی بانک ها افزود: بانک‌ها به لحاظ قانونی نمی‌توانند ملک خریداری کنند البته آنها برای تعدیل مطالبات خود از شهرداری تهران می‌توانند برای خریداری املاک در بورس کالا از این روش استفاده کنند ولی سایر دستگاه‌های حقوقی مشکلی برای خرید ملک ندارند.  

وی درباره درآمدهای این عرضه تصریح کرد: سال گذشته از محل مزایده بین ۳۰ تا ۳۵ میلیارد تومان ملک فروختیم اما در سالجاری پیش‌بینی می‌کنیم بر اساس عرضه املاک شهرداری در بورس کالا حدود ۵۰۰ میلیارد تومان درآمد داشته باشیم؛ عرضه املاک شهرداری در بورس کالا کاری بسیار شفاف، دقیق و غیررانتی است و همه درآمدهای آن هم به خزانه واریز می شود.

فلاح گفت: قیمت پایه یکی از این املاک بیش از 9 میلیارد و دیگری هم 16 میلیارد تومان است؛ این املاک قبلا خانه های سازمانی مدیران بوده و طبق سیاست جدید شهردار تهران دیگر نباید هیچ خانه سازمانی در اختیار مدیران باشد؛ خیلی از عرضه های صورت گرفته شهرداری تهران در بورس کالا، خانه های سازمانی مدیران شهرداری تهران بوده است.

انتهای پیام/

 

آیا این خبر مفید بود؟ 0 0

نتیجه بر اساس 0 رای موافق و 0 رای مخالف

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: بورس کالا شهرداری تهران خانه های سازمانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۹۹۰۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شهردار تهران: اتصال بزرگراه یادگار امام به بروجردی و آزاد راه ساوه

تین نیوز

شهردار تهران گفت: به زودی بزرگراه یادگار امام به بزرگراه شهید بروجردی متصل می شود و در نهایت به آزاد راه ساوه می رسد.

 

به گزارش تین نیوز به نقل از همشهری آنلاین، علیرضا زاکانی در دیدار با شهروندان محله یافت آباد در مسجد جامع چهارده معصوم با بیان اینکه کمتر از سه سال از شروع به کار ششمین دوره مدیریت شهری گذشته است، افزود: سعی کردیم تهرانی که تحویل خواهیم داد با آنچه تحویل گرفته ایم، متفاوت باشد. زمانی بیشترین خدمات و امکانات در نیمه شمالی تهران متمرکز بود. تلاش کردیم فاصله بین شمال و جنوب را کم کنیم. از مرداد سال ۱۴۰۱ پویش «امیدوافتخار» را آغاز کردیم تا هر هفته در یکی از مناطق ثمره خدمات را تقدیم شهروندان کنیم. تا امروز حدود ۱۲۰ پویش برگزار شده است.

زاکانی ادامه داد: یکی از رویدادهای «امیدوافتخار» که در منطقه ۱۸ برگزار شد، افتتاح ۳.۷ کیلومتر از بزرگراه شهید بروجردی بود. این پروژه سال ها رها شده بود. در مدیریت شهری قبلی روی بعضی از پل ها خاک ریخته بودند و می خواستند روی آن درخت بکارند! چون تصور نمی کردند، بتوان این پروژه ها را دنبال و تکمیل کرد.

او با اشاره به هزینه کرد اعتبارات برای تکمیل پروژه های شهری، تصریح کرد: برای تکمیل ۱۰۰ پروژه نخست پویش «امیدوافتخار»، بالغ بر ۱۷۸ هزار میلیارد تومان هزینه شده است. بالای ۸۰ درصد این پروژه ها در مدیریت شهری ششم آغاز شده و کسر قابل توجهی از آن ها متعلق به مردم جنوب پایتخت و پایین خط میدان انقلاب است.

اتصال بزرگراه یادگار امام به بزرگراه بروجردی

شهردار تهران با بیان اینکه یکی از مشکلات منطقه ۱۸ با توجه به همه استعدادها، این بود که در «بن بست» حمل ونقلی قرار داشت، اضافه کرد: به همین دلیل پروژه تکمیل ادامه بزرگراه «یادگار امام» آغاز شد. این بزرگراه به زودی به بزرگراه شهید بروجردی متصل و در نهایت به آزادراه ساوه مرتبط خواهد شد. به این ترتیب مناطق ۹ و ۱۸ از شرایط بهتری در حوزه حمل ونقل بار و مسافر برخوردار می شوند.

زاکانی تصریح کرد: امسال پروژه امتداد یادگار امام تا میدان فتح افتتاح شود و شرایط جدیدی را برای منطقه ۱۸ فراهم کرده و بخشی از محرومیت در این منطقه رفع شد. همچنین بخش قابل توجهی از پروژه باغ راه حضرت زهرا(س) هم امسال افتتاح می شود. همین حالا چند پیمانکار با هم در این پروژه در حال فعالیت هستند. باغ راه حضرت زهرا(س)، به طول ۹.۵ کیلومتر دو منطقه ۱۷ و ۱۸ را به هم متصل کرده و یک محل بی دفاع شهری را به فضای سبز و دیگر کاربری های فرهنگی و تفریحی بدل می کند.

او اضافه کرد: آن طور که شهردار منطقه ۱۸ گزارش داده است، در این ۲ سال، بالغ بر پنج همت پروژه های محلی در منطقه ۱۸ افتتاح شده است. مناطق جنوبی پایتخت، فوق العاده باارزش هستند و باید به آنها توجه کرد. ما بدهکار مردم هستیم و تمام تلاش خود را برای خدمت به آنها انجام می دهیم. اما به دعا و پشتیبانی مردم برای خدمت و آبادانی نیاز داریم.

شهردار تهران با اشاره به اجرایی شدن پویش «من شهردارم»، تصریح کرد: سال ۱۴۰۱، شهروندان بالغ بر ۱۳۰۰ پروژه توسعه محلی را به ارزش ۴هزار میلیارد تومان انتخاب کردند. سال گذشته اغلب این پروژه ها به اتمام رسید. ۳۵۰ هزار نفر از شهروندان در پویش «من شهردارم» شرکت کردند. سال ۱۴۰۲، میزان مشارکت مردم در پویش «من شهردارم» به یک میلیون و سیصد و پنجاه هزار نفر رسید. آنها بالغ بر ۳هزار و سیصد پروژه را به ارزش حدود ۸ همت انتخاب کردند. این پویش نمودار روشنی از مدیریت مشارکتی و پیوستگی به متن جامعه است.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • مشارکت شهروندان در مدیریت شهری موجب کاهش هزینه‌ها می‌شود
  • فروش ۱۹۰ کیلو شمش طلای استاندارد در مرکز مبادله ایران
  • در صد و سی و یکمین جلسه علنی شورای شهر اصفهان چه گذشت؟
  • احداث ۶ شهربازی جدید در کلان‌شهر تبریز
  • عضو شورای شهر خواستار شد: برخورد قانونی با خاطیان مرگ کارگر شهرداری تهران
  • برخورد قانونی با خاطیان فوت کارگر شهرداری تهران
  • لزوم رعایت دستورالعمل استقرار HSE در مناطق/برخورد قانونی با خاطیان فوت کارگر شهرداری تهران
  • آخوندی: توانستیم یک مجموعه ورزشی مخروبه را دوباره فعال کنیم
  • در تهران دیگر به ریال و تومان خانه نمی‌فروشند | بیت‌کوین بده خانه بخر! | رونمایی از پدیده عجیب خرید و فروش مسکن در تهران + جزئیات
  • شهردار تهران: اتصال بزرگراه یادگار امام به بروجردی و آزاد راه ساوه