Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین، ابوالفضل فلاح در نشست خبری خود همچنین به ورود املاک شهرداری و فروشگاه شهروند به بورس اشاره کرد و گفت: رویکرد جدید مدیریت شهری مبتنی بر شفافیت و انضباط مالی و استفاده بهینه از دارایی‌های مردم در شهر که در اختیار شهرداری است، تهیه شده تا بتوانیم خدمت‌رسانی مطلوبی را به شهروندان داشته باشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او افزود : در همین ارتباط پروژه‌هایی تعریف شد که از آن جمله می‌توان به طرح جامع نظام مالی شهرداری تهران، سامانه مدیریت و بدهی‌ها و ورود به بورس املاک شهرداری تهران اشاره کرد.

فلاح درباره این طرح توضیح داد: این نظام مربوط می‌شود به سال‌های قبل که در واقع استانداردهای لازم را در بر نداشت و یکی از نقاط آسیب‌زا بود که در همین ارتباط نیاز به ایجاد طرح جدیدی بود که  تا شهریورماه ۱۴۰۱ به پایان خواهد رسید.

شفاف سازی درآمدهای شهر

معاون شهردارتهران گفت: همچنین به سمت شفاف‌سازی درآمدهای شهرداری تهران حرکت کردیم مثلا تا این دوره از مدیریت شهری حدود ۱۲۷ حساب درآمدی داشتیم که این حساب‌ها تبدیل به ۳۲ حساب درآمدی شده است که با این اقدام کل ورودی منابع شهرداری تهران قابل رصد است و این کار ظرف دو ماه انجام گرفت و هم‌اکنون همه درآمدهای سازمان‌ها و شرکت‌ها به این حساب درآمدی واریز می‌شود و با این اقدام مناسب تمامی منابع و درآمدها شفاف شده است و به قول معروف از ته تاریکخانه خارج شده‌اند.

او با بیان اینکه کاهش حساب‌های درآمدی و واریز درآمدها به حساب خزانه واحد منجر به حذف مجاری فساد می‌شود، گفت: در بودجه سال آینده نیز احکام بودجه‌ای توسط اعضای شورای شهر تهران به اتفاق آرا به تصویب رسیده است و قطعا قدم‌های مهمتری را در ارتباط با خزانه واحد برخواهیم داشت.

مدیریت بدهی‌های شهرداری

فلاح همچنین به سامانه مدیریت و بدهی شهرداری تهران اشاره کرد و گفت:  در این بخش نیز ما با آمار دقیقی از بدهی‌های شهرداری روبه‌رو نبوده‌ایم که اقداماتی برای شفافیت در این بخش شروع شد. برنامه دیگری که در دستور کار قرار دارد مولدسازی دارایی‌ها از اموال شهرداری است تا بتوانیم استفاده بهینه‌ای را در این بخش داشته باشیم.

معاون شهردار تهران با اشاره به فروش بورس املاک شهرداری تهران در قالب بخش مولدسازی افزود: در این بخش تعدادی از املاک وسیله‌شان فراهم شده است و با هماهنگی که با مدیرعامل بورس داشته‌ایم طی روزهای آینده فروش املاک شهرداری تهران از طریق بورس رقم خواهد خورد که قرار بود سه ملک وارد بورس شوند اما به دلیل مشکل اداری فعلا متوقف شده‌اند.

۱۵ ملک شهرداری بورسی می‌شوند

معاونت مالی شهرداری تهران ادامه داد: خبر خوب اینکه بیش از ۱۵ ملک شهرداری تهران آماده است تا در بستر بورس قرار بگیرند.تا پیش از این بخشی از فروش املاک شهرداری تهران به جیب کارگزاری‌ها می‌رفت و شهرداری از سود کمتری از فروش املاک بهره می‌برد اما با اقدامی که شهرداری تهران در دوره جدید در دستور کار قرار دارد فروش املاک از طریق بورس انجام خواهد شد.

فلاح گفت: یکی دیگر از اقداماتی که شهرداری تهران اخیرا انجام داده است خرید مصالح از طریق بورس است که هفته گذشته به میزان ۷ میلیارد تومان از طریق معاونت فنی عمرانی میلگرد خریداری شده است و برآورد ما این است که از این محل ۲۵ درصد به نفع شهرداری کار شده است و با حذف واسطه‌ها می‌توان سود بیشتری را برای شهرداری به وجود آورد.

معاونت مالی شهرداری تهران همچنین درباره پرداخت عوارض درآمد پایدار گفت: افراد فرصت دارند تا تاریخ ۲۹ اسفند ۱۴۰۰ عوارض خود را پرداخت کنند.

او با اشاره به اینکه تمامی مناطق و شرکت‌ها و سازمان‌ها موظف هستند طی یک بازه زمانی مشخص تمامی املاک خود را در سامانه املاک شهرداری تهران ثبت و ضبط کنند، گفت: در حال حاضر  آمار دقیقی از املاک شهرداری نداریم و ان‌شاءالله با این اقدام می‌توانیم آمار دقیقی از املاک شهرداری تهران داشته باشیم.

ورود «شهروند» به بورس

معاونت مالی شهرداری تهران همچنین با اشاره به ورود فروشگاه شهروند به بورس گفت: فرایند این کار در حال اجراست و طبق زمان‌بندی انجام شده وارد بورس خواهد شد.

او در پایان با بیان اینکه تا پیش از ورود املاک شهرداری تهران ۳۰ تا ۴۰ درصد از فروش املاک شهرداری به جیب کارگزاری‌ها می‌رفت با ورود شهرداری به بورس این اتفاق دیگر نخواهد افتاد. همچنین با این اقدام شاهد تعادل‌بخشی ملک در سطح شهر تهران خواهیم بود و بایاری خدا بقیه نهادها نیز این فرآیند را ادامه خواهند داد.

کد خبر 660514 برچسب‌ها شهرداری بورس تهران تهران فروشگا‌ه‌های زنجیره‌ای شهروند فساد پایتخت مدیریت شهری

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: شهرداری بورس تهران تهران فساد پایتخت مدیریت شهری املاک شهرداری تهران مالی شهرداری تهران فروش املاک املاک شهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۷۲۲۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم رعایت دستورالعمل استقرار HSE در مناطق/برخورد قانونی با خاطیان فوت کارگر شهرداری تهران

عضو شورای شهر تهران بر لزوم رعایت دستورالعمل استقرار و نظام نگهداشت HSE(بهداشت، ایمنی و محیط زیست) در مناطق تأکید کرد.

به گزارش ایسنا، احمد صادقی در دویست و سی و سومین جلسه علنی شورای شهر تهران گفت: بارش های نیمه شب جمعه و صبح ۱۵ اردیبهشت ماه در شهرداری منطقه ۱۵ به آدرس بزرگراه بعثت نرسیده به میدان بسیج سبب شد یکی از منهولهای موجود در مسیر به واسطه  شدت بارش و حجم زیاد آب های بالادستی و نیز عدم کشش شبکه جمع آوری آب های سطحی دچار انسداد و گرفتگی شود.

وی ادامه داد: این امر سبب می شود عوامل اجرایی و مدیران خدمات شهری به محل اعزام  شوند و کارگران اداره مسیل های منطقه جهت رفع گرفتگی داخل منهول فاضلاب شوند؛ اما  به طور ناگهانی، فشار آب سبب افتادن یکی از کارگران به داخل شبکه می شود و متأسفانه این فرد تا به امروز پیدا نشده، علی رغم اینکه آتش نشانی زحمات زیادی برای جستجو و پیدا کردن این فرد انجام داده است. 

احمد صادقی ادامه داد: من تشکر می کنم از زحمات مجموعه خدمات شهری در این چند روز ولی این زحمات سبب نمی شود که موارد و ضوابط ایمنی رعایت نشود. لایروبی مسیل ها به عنوان چک لیست عملیات به مناطق طی سال های قبل ابلاغ شده و اسناد لازم  به عنوان دستور العمل استقرار و نظام نگاهداشت مدیریت «اچ اس ای» در هر منطقه موجود است که با بررسی های به عمل آمده مشخص شده در این منطقه نیز این دستورالعمل موجود بوده است. از طرفی عدم انجام عملیات در حین بارندگی به دلیل شرایط نامساعد  اعم از  دبی بالای آب و عدم اطلاع از خطراتی که  در این شرایط وجود دارد از توصیه هایی است که در حوزه خدمات شهری باید مورد توجه قرار گیرد که متاسفانه در حادثه منطقه ۱۵ این مورد رعایت نشده است. 

صادقی تاکید کرد: ذکر دو نکته در این حادثه حایز اهمیت است که امیدوارم مجموعه مدیریت شهری به آن توجه داشته باشد؛ نخست آنکه ساختار اچی اس ای در شهرداری تهران نیازمند تقویت است و یک شهر با جمعیتی بیش از  ۱۰ میلیون نفر صرفا با چند کارشناس در منطقه امکان نظارت بر سیستم ایمنی شهر را ندارد. لذا بایستی این سیستم تقویت و اگر بخش خصوصی صلاحیت دار باید در این بخش استفاده بشود. 

وی ادامه داد: نکته دوم که خیلی مهم است؛ موضوع بررسی عدم رعایت دستور العمل استقرار و نگهداشت نظام مدیریت اچ اس ای در  منطقه مذکور است که  در صورت رعایت نکردن این نظامات به طور حتم می بایست با  خاطیان چه عوامل پیمانکاران و چه مدیران برخورد قانونی صورت گیرد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • انجام بیش از ۲۲ هزار بازدید از مجاری عرضه سوخت مایع و مصرف‌کنندگان عمده
  • انجام ۲۲ هزار بازدید از مجاری عرضه سوخت مایع
  • عضو شورای شهر خواستار شد: برخورد قانونی با خاطیان مرگ کارگر شهرداری تهران
  • برخورد قانونی با خاطیان فوت کارگر شهرداری تهران
  • لزوم رعایت دستورالعمل استقرار HSE در مناطق/برخورد قانونی با خاطیان فوت کارگر شهرداری تهران
  • آخوندی: توانستیم یک مجموعه ورزشی مخروبه را دوباره فعال کنیم
  • شهرداری تهران هیچ قصدی برای باشگاه‌داری ندارد
  • رد شایعه برای مدیریت پرسپولیس توسط شهرداری
  • شهرداری تهران هیچ قصد و برنامه‌ای برای باشگاه‌داری ندارد
  • ساختمان‌های بحرانی منطقه ۱۲ تهران به‌زودی تعیین تکلیف می‌شود